Stúdió etikett

Érkezéskor kérjük használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Öltözők

Az öltöző szekrények csak napi használatra állnak rendelkezésre. Kérjük, győződjön meg róla, hogy értékeit távozás előtt maradéktalanul elviszi! Az öltözőszekrényeket minden este ellenőrizzük, és tartalmát ürítjük. A benne hagyott tárgyakat maximum 2 hétig tároljuk. A FunctionalGym nem vállal felelősséget vendégeink szekrényben hagyott, megsérült vagy ellopott értékeikért.

Fitness Stúdió

Üvegből készült poharak és üvegek használata az edző területen nem megengedett. Váltócipő használata kötelező! Az erősítő gépeken, valamint a talajon végzett gyakorlatoknál a higiénia miatt kötelező a törölköző használata. Mindig viseljen zárt edzőcipőt, papucsban edzeni tilos! Kérjük, használat után a felszerelést fertőtlenítsék, majd tegyék vissza a helyükre! A kardio gépeket használat után kérjük, fertőtlenítse le.

Óra előtt

Érkezzen órakezdés előtt 5-10 perccel, hogy legyen ideje kényelmesen parkolni, akklimatizálódni. Ha változás történt egészségi állapotában (sérülés, betegség, terhesség), arról mindenképp értesítse az oktatót.

Lemondási feltételek

Lemondás a foglalást megelőző 4 órával lehetséges SMS-ben. A 4 órán belüli lemondás esetén, vagy az órára bejelentkezés ellenére nem jön el, a teljes díj megtérítése kötelező. Erre a következő alkalommal van lehetőség. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close